Apoteksföreningen kommenterar Riksrevisionens rapport om tillsyn över läkemedelshandeln

19 maj, 2022 -

Idag har Riksrevisionen publicerat en rapport som granskar statens tillsyn över läkemedelshandeln. Riksrevisionens anser att myndigheternas tillsyn inte är effektiv då ansvariga myndigheter inte får dela viktig information med varandra. Detta leder enligt rapporten till försämrad patientsäkerhet samt öppnar upp..

Farmaceutisk tjänst- redan i mål?

12 maj, 2022 -

Försöksverksamheten med inhalationsvägledning startade i mars och ska pågå fram till mitten av juni. Men redan nu har vi nått målet med 5 000 genomförda tjänster. Vi ser också ett stort behov av den här insatsen.   ”Den äldre damen med..

Konkurrensen på apoteksmarknaden fungerar väl enligt Konkurrensverket

5 maj, 2022 -