Aktuellt

Apoteken anpassar sina lager utifrån lokal efterfrågan – kommentar till SVT:s reportage

8 november, 2019 -

Apoteksföreningens kommentar på SVT Nyheters uppföljning av apotekens läkemedelslager 20191108 Apoteken anpassar sina lager utifrån lokal efterfrågan Idag (8 november 2019) har SVT följt upp gårdagens reportage om läkemedel på apotek. Även denna gång väljer SVT att inte visa hela..

Johan Wallér medverkar i P4 angående läkemedel på apotek

7 november, 2019 -

Apoteksföreningens vd Johan Wallér och Astma- och allergiförbundets ordförande Maritha Sedvallson medverkar i P4 angående tillgång till läkemedel påa apotek. Lyssna på inslaget här.

Kommentar angående SVT:s reportage om tillgänglighet till läkemedel

-

SVT bör ge en mer korrekt bild av tillgängligheten till läkemedel Idag har SVT Nyheter rapporterat om ”vanliga” läkemedel som apotek inte har i lager. Bilden att vanliga läkemedel inte finns på apotek ger inte en korrekt bild av hur..

Ny rapport om tillgänglighet till läkemedel på apotek